fbpx

E-Sport

Aalborg Rebels Facebook Banner

Som mange allerede ved, har jeg spillet computer siden 1995, og jeg er dermed en af de ældste spillere inden for E-Sport i Danmark. Jeg har i mange år været kendt som en top-spiller inden for både Quake spillene, Counter Strike. og PUBG. I dag betatester jeg blandt andet Diabotical, og når både Diabotical og Valorant udkommer her i 2020, så har jeg planer om at gå ind og markere mig på scenen inden for disse spil, ligesom jeg har gjort i de før nævnte spil.

Fra E-Sport til virksomheder

De sidste mange år har jeg spillet for [SoA] Spirit of Amiga, men har også siden haft meget fokus på at opbygge virksomheder, herunder Royal Empire ApS, Royal Network ApS, Royal Records ApS, Royal Investment Group og Webset.dk. Dette har betydet at jeg har haft mindre fokus på at være top-spiller inden for E-Sport, og derimod har haft succes med at opbygge en lang række virksomheder.

Hvorfor går jeg ind i E-Sporten igen, nu?

Jeg har altid haft stor interesse for E-Sporten, og er som nævnt én af de ældste spiller inden for E-Sport. Nu kunne jeg godt tænke mig noget mere administrativt arbejde, inden for E-Sport, og opbygge egen professionel E-Sports organisation, som jeg kan bruge mine veletablerede virksomheder til at understøtte med.

Derfor har jeg valgt, sammen med min partner i Royal Network ApS, at oprette vores nye E-Sports organisation AalborgRebels.dk. Vi er pt. i forhandling med et professionelt CS:GO team, som vi gerne vil investerer i, så at de kan repræsentere os på den helt store europæiske professionelle scene.

Vil du vide mere omkring vores nye projekt, kan du joine vores kanaler og læse mere om det, på vores hjemmeside.

– Se vores seneste nyheder på https://aalborgrebels.dk/news/

FAcebook Discord Aalborgrebels.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *